VC Česká Třebová 18.1.2014

18.01.2014 17:24

Výsledky bejamínci : 1.místo  - Fráňa                                4.místa -  Ščerbová,Potůček

                              2.místo  - Kršňák                             

                              3.místa  - Kaliský,Juchelka,Hýl,

             mladší žáci :1.místo - Hýlová

                              3.místo - Chmelářová

                              bez umístění - Kotlář

 

Patrik Fráňa : potvrdil svou letošní výkonnost.I když zápasil s devčaty , tak nepřipustil překvapení a s přehledem vyhrál před časovým limitem své 4 zápasy.Kvalitní výkon,ale uvidíme až při konfrontaci s ,,kvalitnějšími"soupeři.Jen tak dál...

 

Kršňák Filip : při prvním utkání se trošku hledal, ale postupně získal své zdravé sebevědomí(techniky goši-waza).Je jen škoda , že rozhodující zápas o celkové vítězství tak docela nezvládnul a prohrál.I tak velmi kvalitní výkon.

 

Kaliský Tomáš : konečně po delší době nádherný výsledek.Jirka určitě vyspěje v kvalitního závodníka, jen musí být trpělivější.

 

Juchelke Oskar : Oskar dlouho čekal na medailové umístění na turnaji.Už je to tady!!Pořád platí to,že by měl absolvovat více závodů aby se tzv.,,vypral".

 

Hýl Petr : v prních 2 zápasech nenechal nikoho na pochybách , ovšem při dalších  dvou se začala projevovat vyšší tech.vyspělost soupeřů(poprvé mezi benjamínky) a ty prohrál.Myslím , že se Petr poučil a dalšími zápasy naváže na svou loňskou výkonnost.

 

Hýlová Markéta : ten rozjezd!Začátek pomalejší,má problémy s úchopem malé sebevědomí.Od semifinále začala Markéta předvádět své atraktivní judo a zaslouženě v turnaji zvítězila.

 

Chmelařová Eliška : si vyzkoušela vyšší váhovou kategorii(40 kg) a svou bojovností dosáhla na medaili.

 

Kotlář Ondřej : v nejobsazenější váhové kategorii turnaje(34kg)měnil dobré výkony s méně podařenými.Vůbec nevyužil svých technických dovedností.Chybí mu sebedůvěra.Ondra to ale zvládne a ještě nám všem ukáže ,že je borec.

 

Jinak na turnaji závodili ještě Leonka Ščerbová a Tomáš Potůček.Leonka svou bojovností potrápila všechny své soupeře(jen chlapci) a po napínavých bojích jen těsně prohrála.Tomáš ten je svým věkem ještě minibenjamínek a změřil síly se staršími bojovníky i tak přes zpomalený(želví)rozjezd dokázal jeden zápas vyhrát.Oba si zaslouží poklonu za bojovnost a odvahu.

Fotogalerie: VC Česká Třebová 18.1.2014